ZACAPA 23YO

Kategoria:
producent

Powstaje w destylarni znajdującej się 2300 metrów nad poziomem morza, dojrzewając pośród gwatemalskich chmur. Rum Zacapa wytwarzany jest z zagęszczonego soku z trzciny cukrowej o konsystencji miodu, zastępującego melasę. To niezwykle różnorodna kompozycja cynamonu, migdałów i wanilii, w której da się wyczuć nuty kawy, wędzonych śliwek i moreli.

Serwowanie: najlepiej pić go bez dodatków lub z pojedynczą kostką lodu.

Czas i koszt dostawy

Ekspresowa wysyłka

Darmowa wysyłka od 500 zł

Masz 14 dni na zwrot

Ochrona transakcji poprzez SSL

Podziel się:

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Create your first navigation menu here
Shopping cart
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Start typing to see posts you are looking for.